Toegankelijkheid landgoed vergroot met bushalte Vrederust

Toegankelijkheid landgoed vergroot met bushalte Vrederust

Sinds 15 december hebben wij een bushalte op het landgoed. Deze is geplaatst bij de rotonde aan het Hoofdgebouw. Hiermee is het landgoed per openbaar vervoer ook toegankelijk! Een grote wens van ons voor iedereen die hier werkt, woont of ons bezoekt.

Vanaf 15 december kunt u binnen Bergen op Zoom reizen met Bravoflex. Er is geen dienstregeling of vaste route. U bepaalt zelf wanneer u bij welke halte wordt opgehaald en waar u naartoe reist. Zonder reservering stopt de flexbus niet bij haltes. Het reserveren van een plekje in de bus kan op twee manieren:

  1. online via vlinder.arriva.nl 
  2. telefonisch via 0800-0232545.

Bij reserveren via de site kiest u eenvoudig instaphalte, eindhalte en tijden. Betalen kan online met iDEAL of bij de chauffeur met pinpas of OV-chipkaart. Let op: contact betalen kan niet.

De flexbus rijdt op maandag tot en met vrijdag van 7.00 - 19.00 uur en op zaterdag van 8.00 - 18.00 uur. Op zondagen en feestdagen rijdt de bus niet. De eerste maanden kost een ritje slechts €1,50, daarna €3,50 per persoon als u van halte naar halte reist. Reist u van of naar het station? Dan betaalt u €1,50.

Meer informatie over o.a. de locatie van de bushaltes is te vinden op de website: www.bravo.info/bravoflex/bravoflex-bergen-op-zoom