Voedingspilot op De Melanen

Voedingspilot op De Melanen

Afgelopen oktober ging een groep zorgorganisaties van start in het programma ‘Duurzaam en Gezond aan Tafel’. Managers facilitair, inkoop, hoofd voeding, chefs en voedingsassistenten – samen werkten ze in masterclasses en in de praktijk aan betere maaltijden voor patiënten, cliënten en kwetsbare mensen. Ook GGZ WNB was van de partij.

Het programma ‘Duurzaam en Gezond aan Tafel in Brabant’ is een gezamenlijk initiatief van Diverzio, Rabobank ’s-Hertogenbosch en omstreken, Stichting Godshuizen en AgriFood Capital, in samenwerking met Academie voor Gastronomie, Diagnose Voeding en Gezondheid, Care Culinair, FoodFirst Network en NEVI. De deelnemende organisatie vormen een nieuwe regionale beweging naar gezond, vers en lekker eten in de Brabantse zorg. 

Op locatie De Melanen start binnenkort een pilot.