70e terreinfeest Landgoed Vrederust

Op woensdagmiddag 16 mei vanaf 13.00 uur wordt op Landgoed Vrederust het jaarlijkse – 70e! - Terreinfeest van GGZ WNB gehouden. Iedereen is welkom!

Op het landgoed staan diverse kramen, met zelfgemaakte artikelen van onder andere de therapie afdelingen van GGZ WNB. Rond kerk De Ark is een vrijmarkt, maar ook kunt u een kijkje nemen in deze prachtige kerk op het landgoed waar een expositie is van ons jubileum ‘70 jaar Terreinfeest’. Na het succes van vorig jaar is er weer de mogelijkheid om aan de diverse spelletjes deel te nemen. Ook zijn er een aantal attracties, waaronder een draaimolen, springkussens en een speelhoek. Dit jaar zal een spectaculaire kermisattractie het landgoed sieren! Of maak eens een gratis ritje met het treintje dat over het mooie landgoed Vrederust rijdt. Laat je verassen door Alex Buijk de Goochelaar en een rondlopende clown. Ze toveren de mooiste ballonnen creaties voor u.

Passse-partout bandje voor 5 euro
Om van de (kermis)attracties en spelletjes op het Terreinfeest gebruik te maken is een passe-partout nodig. Die is op 16 mei in de feesttent contant te koop voor € 5,00. Wie moe is van het rondstruinen en de activiteiten kan lekker relaxen op het terras voor ontmoetingscentrum de Sprenge of rond de feesttent.

Optredens
De huisharmonie Euphonia zorgt voor gezellige achtergrondmuziek. Als het zonnetje een beetje meewerkt die dag, komt het zeker goed met de sfeer op Landgoed Vrederust.

Aan het programma komt zo rond de klok van 18.00 uur pas een einde. Iedereen is van harte welkom in de feesttent op het terrein vanaf 13.00 uur voor een geweldig optreden van troubadour Johan en DJ Chris!!.

Lekkere trek?
Wellicht krijgt u tijdens alle activiteiten en optredens lekkere trek… Versnaperingen zijn er volop te koop. Wat dacht u van frites, een ijsje een oliebol of iets uit de snoepkraam?

Graag tot ziens op het Terreinfeest!