Woensdagmiddag 31 mei Terreinfeest op Landgoed Vrederust

Op woensdag 31 mei vanaf 13.30 uur tot 20.00 uur wordt op Landgoed Vrederust het jaarlijkse Terreinfeest van GGZ WNB gehouden. Iedereen is welkom!

Tijdens het feest staan er op het landgoed diverse kramen met zelfgemaakte artikelen van onder andere de therapie afdelingen van GGZ WNB. De kerk ‘De Ark’ is open voor bezichtiging; rond de kerk is een vrijmarkt. Ook kunt u aan diverse spelletjes deelnemen. Behalve attracties als een draaimolen en springkussens is er een speelhoek voor de kinderen ingericht. Spectaculair dit jaar is de ‘Octopus’, een immense kermisattractie. Of maakt u liever een gratis ritje met het treintje dat over Vrederust rijdt? Laat u zich verrassen door Alex Buijk de Goochelaar en een rondlopende clown Zassie, die de leukste ballonnencreaties voor u toveren. Op het terras voor ontmoetingscentrum De Sprenge en rond de feesttent kunt u even zitten en uitblazen.

Passse-partout bandje voor 5 euro
Om van de (kermis)attracties en spelletjes op het Terreinfeest gebruik te maken heeft u een passe-partout armbandje nodig. Deze koopt u tijdens het Terreinfeest voor 5 euro per stuk in de feesttent.

Optredens
De huisharmonie Euphonia zorgt voor gezellige achtergrondmuziek. Van 15.00 uur tot 16.00 uur geeft Popkoor Rise en Shine een spetterend optreden. Van 16.00 uur tot 20.000 uur zal DJ Chris van zich laten horen.

Lekkere trek?
Voor wie lekkere trek krijgt, zijn er volop versnaperingen te koop. Wat dacht u van frites, een Vietnamese loempia, een oliebol of iets uit de snoepkraam?

Graag tot ziens op het Terreinfeest!