LandGoedLeren

Op Landgoed Vrederust in Halsteren zijn verschillende zorgrichtingen - gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg - vertegenwoordigd. De zorgpartners ASVZ, SDW, tanteLouise, GGZ WNB en onderwijspartner Curio gaan in augustus van start met een opleidingsinstituut op het landgoed. Onder de naam LandGoedLeren wordt in augustus gestart met de deeltijd opleidingen MBO-V niveau 4 en Verzorgende IG / Maatschappelijke zorg niveau 3 voor zij- en doorstromers. 24 nieuwe studenten kunnen  dan theorie en praktijk gaan combineren bij de organisaties op het landgoed. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Je weet wat je wilt. Werken met mensen. Zorgen.
Maar misschien ben je minder zeker over welke tak van zorg, jouw tak van zorg is.
Bezoek dan onze informatieavond en maak kennis met onze opleidingen.

MBO-V niveau 4 en Verzorgende IG/Maatschappelijke zorg niveau 3*

Onze krachten hebben we gebundeld onder de naam LandGoedLeren zodat jij kan ontdekken wat bij jou past! De gehandicaptenzorg, de ouderenzorg of de specialistische geestelijke gezondheidszorg?
Op Landgoed Vrederust in Halsteren tref je ons allemaal: ASVZ, GGZ WNB, SDW en tanteLouise.
Daar word je ook opgeleid. Een bijzondere plek. Na 3 jaar kun je een diploma op zak hebben van opleider Curio en kun je bij een van ons aan de bak!

Voor wie?
Deze opleiding is voor iedereen die graag in de zorg wil werken maar niet precies weet met welke doelgroep. Ook zij-instromers zijn welkom. Tijdens het volgen van deze 3-jarige opleiding op het landgoed krijg je 3x de kans om 9 weken beroepspraktijkvorming (bpv) op te doen bij een van de zorginstellingen en te bepalen waar je hart ligt.

Meer informatie? Je kan bellen of mailen met Ruud de Jong, 06 12 92 33 95, r.dejong@ggzwnb.nl 

LandGoedLeren
Leer de zorg goed kennen!

*Let op: Dit zijn inhoudelijke omschrijvingen van de opleidingen. Plaats van de opleiding is Langdoed Vrederust in Halsteren.