Wie wij zijn

 

GGZ WNB is een aanbieder van specialistische geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Wij hebben deskundige teams in huis voor iedere leeftijd, van jong tot oud. Jaarlijks vertrouwen ongeveer 6.500 cliënten erop dat onze medewerkers hen zullen helpen bij het voorkomen, behandelen of draaglijk maken van psychische klachten. Dit met het doel dat zij (weer) zo optimaal mogelijk kunnen meedoen in de samenleving. Lees meer.

Waar u ons kunt vinden

GGZ WNB is actief in de regio Westelijk Noord-Brabant, met verschillende locaties in Bergen op Zoom, Halsteren en Roosendaal. Meer informatie over onze locaties vindt u in het locatieoverzicht.

Geen specialistische ggz nodig?20180528120104_GGZuidland_logo.jpg

Heeft u lichte tot matige psychische klachten? Dan kunt u terecht bij GGZuidland. GGZuidland is onderdeel van GGZ WNB en richt zich op de ‘Basis ggz’. Meer informatie vind u op de website van GGZuidland.

Keurmerk20180528120639_keurmerkBGGZ.png

Wederom voldoet GGZuidland (voor de 3e maal op rij) aan alle normen van het keurmerk 2017. Zij laat zien dat zij zich extra inspant voor 'de juiste zorg op het juiste moment' binnen de Generalistische Basis GGZ. GGZuidland blijft het gehele lopende jaar (2017) geregistreerd als keurmerkdrager.

Handige links

  • Voor goede en betrouwbare informatie over kwalitatief goede zorg bij psychische klachten, bijvoorbeeld depressie, ADHD, angst en trauma, kunt u kijken op www.thuisarts.nl.
  • Heeft u psychische klachten en zoekt u hulp? Deze flyer wijst u de kortste weg naar goede zorg.
  • Brochure: De wetten zorg en ondersteuning sinds 2015 – eenvoudig verteld’