Wie wij zijn

GGZ WNB is een aanbieder van specialistische geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Wij hebben deskundige teams in huis voor iedere leeftijd, van jong tot oud. Jaarlijks vertrouwen ongeveer 6.500 cliënten erop dat onze medewerkers hen zullen helpen bij het voorkomen, behandelen of draaglijk maken van psychische klachten. Dit met het doel dat zij (weer) zo optimaal mogelijk kunnen meedoen in de samenleving. Lees meer.

Waar je ons kunt vinden

GGZ WNB is actief in de regio Westelijk Noord-Brabant, met verschillende locaties in Bergen op Zoom, Halsteren en Roosendaal. Meer informatie over onze locaties vind je in het locatieoverzicht.

Geen specialistische ggz nodig?GGZuidland

Heb je lichte tot matige psychische klachten? Dan kun je terecht bij GGZuidland. GGZuidland is onderdeel van GGZ WNB en richt zich op de ‘Basis ggz’. Meer informatie vind je op de website van GGZuidland.

Keurmerkkeurmerk GGZuidland

Wederom voldoet GGZuidland (voor de 3e maal op rij) aan alle normen van het keurmerk 2017. Zij laat zien dat zij zich extra inspant voor 'de juiste zorg op het juiste moment' binnen de Generalistische Basis GGZ. GGZuidland blijft het gehele lopende jaar (2017) geregistreerd als keurmerkdrager.